Bronzová medaile pro web Dálnička.cz na cestě za podporou výsadby stromů ve spolupráci se Sázíme Česko

Dálnička.cz, známý portál pro možnost nákup dálničních známek a získání aktuální dopravní informací týkajících se českých a slovenských dálnic, udělal další významný krok směrem k udržitelnosti. Spolupráce s ekologickým projektem Sázíme Česko přinesla skvělé výsledky – za pouhých 8 měsíců se podařilo vysadit úctyhodných 6 388 stromů. Tento rychlý postup dostal firmu Dálnička.cz na třetí místo v celkovém žebříčku firem, které přispívají k výsadbě stromů.

Sázíme Česko: Spojení firem pro lepší budoucnost

Sázíme Česko je ekologický projekt, který spojuje více než 650 firem v úsilí zlepšit životní prostředí v České republice. Dálnička.cz se tak během pouhých 8 měsíců probojovala přes více než 600 firem a dostala se svým počtem 6388 stromů na zasloužené 3.místo v celkovém žebříčku spolupracujících firem. Cílem projektu je podpora udržitelného rozvoje prostřednictvím výsadby stromů, které pomáhají zlepšit kvalitu ovzduší, podporují biodiverzitu a přispívají k boji proti klimatickým změnám. Zapojené firmy tak mají příležitost aktivně se podílet na zlepšení životního prostředí, což může být také nedílnou součástí jejich ESG reportingu.

Dálnička.cz: Nejen elektronické dálniční známky, ale i odpovědnost za přírodu

Dálnička.cz, která je klíčovým zdrojem elektronických dálničních známek pro řidiče na českých a slovenských dálnicích, se svým zapojením do projektu Sázíme Česko ukazuje jako společensky odpovědná firma a to, že jejich dálniční známky jsou nejekologičtější dálniční známky v České republice. Výsadba více než 6 000 stromů za méně než rok ukazuje na jejich odhodlání přispět ke zlepšení kvality života nejen pro řidiče, ale i pro všechny obyvatele Česka.

Tato iniciativa nejen zlepšuje pověst Dálnička.cz jako poskytovatele kvalitních dopravních informací, ale také jako aktivního hráče v oblasti ochrany životního prostředí. Tento úspěch může sloužit jako inspirace pro další firmy, které chtějí přispět k udržitelnému rozvoji a ochraně přírody.

Ekologickou dálniční známku si pořídíš ve všech běžných variantách: 1 denní, 10 denní, 30 denní nebo i roční dálniční známka.

Na webu Dálnička.cz si můžeš nejen dálniční známku pořídit, ale také si ověřit platnost dálniční známky, dozvědět se více o provozu na českých i slovenských dálnicích nebo si přečíst odpovědi na nejčastější otázky spojené s našimi dálnicemi. 

Dálnička.cz: Na Cestě k Udržitelnosti

Dálnička.cz tímto potvrzuje, že jejich aktivity nejsou omezeny pouze na poskytování informací o dopravě, jako jsou aktuální dopravní situace, uzavírky, nehody nebo prodej dálničních známek. Svým zapojením do Sázíme Česko ukazují, že chtějí být aktivní součástí udržitelného rozvoje.

Díky této spolupráci Dálnička.cz nejen pomáhá řidičům na cestách, ale také přispívá k ochraně životního prostředí, což je cíl, který by měl být prioritou pro každou moderní společnost. Jejich třetí místo v žebříčku firem zapojených do projektu Sázíme Česko je důkazem, že lze spojit podnikatelské cíle s odpovědností za přírodu.

Svou cestou za udržitelností na silnicích pronikla Dálnička.cz také na Slovesnko, takže si nově můžete pořídit i slovenskou dálniční známku.

Dálnička.cz svou angažovaností ve spolupráci se Sázíme Česko dokazuje, že není jen platformou pro nákup dálničních známek, ale i firmou, která si uvědomuje svou roli v ochraně životního prostředí. Díky jejich příspěvku k výsadbě stromů se česká krajina může těšit na zelenější a udržitelnější budoucnost.